Jajecznica pasterska przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Jajecznica pasterska

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

1 opakowanie

8 sztuk

2 łyżki

1 pęczek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka rozmąć w misce, a następnie przypraw.

Krok 2

Masło stop na patelni.

Krok 3

Wlej jajka i usmaż jajecznicę.

Krok 4

Osączony ser pokrój w kostkę, dodaj do jajecznicy i lekko wymieszaj. Posyp szczypiorkiem

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Jajecznica pasterska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Jajecznica pasterska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Jajecznica pasterska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Jajecznica pasterska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Jajecznica pasterska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Jajecznica pasterska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Jajecznica pasterska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Jajecznica pasterska - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
14 osób ogląda przepis:
Szynka w galarecie
czas przygotowania
40 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej