
Składniki
400 gramów
4
1 opakowanie
150 gramów
1
80 gramów
1
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Każdy kawałek kiełbasy ponacinaj. W nacięcia powtykaj plasterki oscypka.
Krok 2
Tak przygotowane kiełbaski smaż na grillu do momentu rozpuszczenia sera.
Krok 3
Sos sałatkowy Knorr wymieszaj z jogurtem naturalnym i posiekanym chilli.
Krok 4
Gotowe kiełbaski podawaj z sałatą polaną zbójnickim sosem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej