
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
1 szczypta
3 łyżki
1 sztuka
1 szczypta
1 łyżeczka
1 sztuka
4 łyżki
1 sztuka
10 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę pokroić w kostkę zeszklić, dodac przeciśniety czosnek, szybko przesmażyć i odstawić.
Krok 2
Mięso połączyć z jajkiem,i bułkę tartą, solimy, pieprzymy, dodajemy przyprawe delikat i mini kosteczke Następnie dodajemy cebule z czosnkiem. Liście szpinaku drobno siekamy, paprykę także, dodajemy do mięsa i dokładnie mieszamy. Następnie formujemy kotlety.
Krok 3
Smażymy na oleju. Gotowe podajemy z sałatką.

Dobra rada:
Szpinak może towarzyszyć ci w posiłkach przez cały dzień – w kanapce na śniadanie, sałatce do obiadu czy z makaronem na wykwintną kolację!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDomowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej