Pasta indyjska z twarogu przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta indyjska z twarogu

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

3

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

10 osób wydrukowało

Pobierz pdf

20 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżka

1 łyżka

1 szczypta

1 łyżeczka

2 sztuki

250 gramów

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Przyprawę Knorr oraz wszystkie pozostałe składniki oprócz sera wrzuć do miski i dokładnie wymieszaj.

Krok 2

Ser podziel widelcem, dodaj do przypraw a następnie dokładnie zmiksuj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta indyjska z twarogu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta indyjska z twarogu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta indyjska z twarogu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta indyjska z twarogu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta indyjska z twarogu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta indyjska z twarogu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta indyjska z twarogu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta indyjska z twarogu - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej