Pasta tuńczykowa z bagietką przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta tuńczykowa z bagietką

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 łyżka

1 opakowanie

12 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka ugotuj na twardo. Szczypiorek posiekaj.

Krok 2

Tuńczyka odsącz i wymieszaj z posiekanymi jajkami oraz szczypiorkiem.

Krok 3

Przypraw, rozłóż na grzankach.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta tuńczykowa z bagietką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta tuńczykowa z bagietką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta tuńczykowa z bagietką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta tuńczykowa z bagietką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta tuńczykowa z bagietką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta tuńczykowa z bagietką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta tuńczykowa z bagietką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta tuńczykowa z bagietką - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej