
Składniki
1 kilogram
1 opakowanie
6 sztuk
10 sztuk
1 łyżka
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso natrzyj olejem, przyprawą Knorr oraz majerankiem.

Krok 2
Następnie mięso przełóż do rękawa do pieczenia.

Krok 3
Dołóż szalotki przekrojone na pół i cały czosnek.

Krok 4
Zamknij szczelnie woreczek i piecz w temperaturze 180 stopni przez 40 minut. Podawaj z kaszą lub ziemniakami.

- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa do pieczeni Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDomowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej