
Składniki
1 kilogram
1 opakowanie
1 opakowanie
1 sztuka
1 opakowanie
1 opakowanie
2 łyżki
1 szklanka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Śledzie namocz w dużej ilości wody najlepiej na noc.
Krok 2
Wszystkie składniki pokrój w dużą kostkę.
Krok 3
Ketchup wymieszaj z oliwą i musztardą. Połącz wszystkie składniki i dopraw pieprzem i cukrem do smaku.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Podobne przepisy
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej