Wiosenna pasta z awokado przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wiosenna pasta z awokado

Autor: gukinga

ratingratingratingratingrating

4

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

32 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

50 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 sztuki

1 sztuka

1 łyżka

1 szczypta

0.3 pęczka

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ugotowane na twardo jajka, awokado, majonez oraz pomidora obranego ze skórki i bez części nasiennej zmiksować blenderem na jednolitą pastę. Doprawić mini kostką bazyliową i pieprzem. Udekorować posiekanym szczypiorkiem i plasterkami rzodkiewki. Smacznego!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Pasta rybna
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Najnowsze artykuły

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej