Farfalle z boczkiem, jajkami i mozzarellą
łatwe
25 osób zapisało

Składniki
500 gramów
125 gramów
1 sztuka
125 gramów
1 sztuka
1 opakowanie
3 sztuki
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Wartości odżywcze
Krok 1
Zagotuj w dużym garnku wodę i ugotuj makaron al dente.

- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej