Kaszanka z jajkiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kaszanka z jajkiem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

null

null

4 sztuki

4 plastry

1 pęczek

300 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pokrój cebulę, zeszklij na oleju, oprósz pieprzem i Delikatem Knorr.

Krok 2

Pokrój w kostkę boczek, dodaj i wymieszaj. Dodaj kaszankę. Smaż 10 minut.

Krok 3

Wbij jajka, oprósz solą, wymieszaj, zdejmij z ognia gdy jajka się zetną.

Krok 4

Szczypiorek posiekaj i posyp danie.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kaszanka z jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kaszanka z jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kaszanka z jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kaszanka z jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kaszanka z jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kaszanka z jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kaszanka z jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kaszanka z jajkiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Wrapy orientalne
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej