
Składniki
1 sztuka
null
null
null
4 sztuki
4 plastry
1 pęczek
300 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pokrój cebulę, zeszklij na oleju, oprósz pieprzem i Delikatem Knorr.
Krok 2
Pokrój w kostkę boczek, dodaj i wymieszaj. Dodaj kaszankę. Smaż 10 minut.
Krok 3
Wbij jajka, oprósz solą, wymieszaj, zdejmij z ognia gdy jajka się zetną.
Krok 4
Szczypiorek posiekaj i posyp danie.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej