Spaghetti Toscana inaczej przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Spaghetti Toscana inaczej

Autor: laleczka20

ratingratingratingratingrating

2

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

200 gramów

300 mililitrów

8 sztuk

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Makaron gotujemy w lekko osolonej wodzie na półtwardo, następnie odcedzamy i wkładamy do żaroodpornego naczynia

Krok 2

Sos spaghetti Toscana zalewamy makaron

Krok 3

Paprykę marynowaną czerwoną kroimy drobno dodajemy do sosu z makaronem

Krok 4

Sałatę lodowa kroimy w paseczki czy jak kto woli i dodajemy do sou z makaronem i papryką wymieszać a naste pnie włożyć do pieca na jakieś 15 minut piec w 200 stopniach potem wyciągamy i gotowe danie

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Spaghetti Toscana inaczej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Spaghetti Toscana inaczej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Spaghetti Toscana inaczej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Spaghetti Toscana inaczej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Spaghetti Toscana inaczej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Spaghetti Toscana inaczej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Spaghetti Toscana inaczej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Spaghetti Toscana inaczej - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Spaghetti arrabiata
czas przygotowania
3020 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej