
Składniki
1 szczypta
3 łyżki
250 gramów
250 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wątróbki podsmaż na oliwie i drobno posiekaj, a następnie utrzyj w misie na masę.
Krok 2
Rzepę umyj, obierz i zetrzyj na tarce o drobnych otworach.
Krok 3
Rzepę wymieszaj z pastą z wątróbek.
Krok 4
Dopraw solą i wlej oliwę. Ponownie wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej