Biały ser z awokado przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Biały ser z awokado

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
12 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

null

10 dekagramów

10 dekagramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 3

Farsz dopraw skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr.

Krok 1

Owoce awokado umyj, obierz i po usunięciu pestki pokrój w ćwiartki. Skrop cytryną.

Krok 2

Szynkę, pomidory i paprykę pokrój w małą kostkę. Połącz je z białym serem i wymieszaj.

Krok 4

Na awokado nakładaj farsz i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Biały ser z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Biały ser z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Biały ser z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Biały ser z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Biały ser z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Biały ser z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Biały ser z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Biały ser z awokado - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
18 osób ogląda przepis:
Klasyczny sos tatarski
czas przygotowania
20 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej