
Składniki
400 gramów
1 sztuka
150 mililitrów
450 gramów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso i cebulę pokrój w kostkę, a następnie podsmaż w rozgrzanym rondlu.

Krok 2
Dadaj mieszankę warzyw i smaż kilka minut.

Krok 3
Wlej śmietankę i dodaj kostkę Rosół z kury Knorr, która idealnie doprawi potrawę i nada pełen smak. Całość duś, aż potrawa lekko zgęstnieje.

- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Kociołek z kurczakiem
Kurczak gotowany z ziemniakami i warzywami w niewielkiej ilości wody, to nie tylko smaczne i pożywne danie ale również swoista kulinarna tradycja. Dania jednogarnkowe znajdziemy w kuchniach niemal całej Europy. Eintopf, bogracz czy casserole to łatwe gulasze, które jesienią są niezastąpione.