
Składniki
1 łyżeczka
2 łyżki
1 sztuka
1 opakowanie
15 dekagramów
3 łyżki
20 dekagramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Obranego ogórka pokroić w kostkę. Paluszki krabowe pokroić w plasterki.
Krok 2
Śmietanę wymieszać z majonezem i Sosem sałatkowym czosnkowo-ziołowym Knorr.
Krok 3
Wszystkie składniki wymieszać w misce. Doprawić do smaku pieprzem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDomowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej