Żółto-zielone nadzienie do pomidorów przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Żółto-zielone nadzienie do pomidorów

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

3 sztuki

1 pęczek

1 łyżeczka

1 łyżka

1 pęczek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zioła posiekaj drobno.

Krok 2

Jajka ugotuj na twardo. Obierz ze skorupki i pokrój w kostkę.

Krok 3

Wymieszaj wszystkie składniki, dodaj majonez i musztardę.

Krok 4

Z pomidorów wydrąższ miąższ i nadziej masą.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Żółto-zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Żółto-zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Żółto-zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Żółto-zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Żółto-zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Żółto-zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Żółto-zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Żółto-zielone nadzienie do pomidorów - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
5 osób ogląda przepis:
Szynka w galarecie
czas przygotowania
40 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej