
Składniki
1 sztuka
1 szczypta
30 dekagramów
2 sztuki
null
4 łyżki
1 łyżka
25 dekagramów
1.3 kilograma
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę posiekaj a kapustę poszatkuj. Następnie na smalcu podduś cebulę i kapustę.
Krok 2
Dołóż rozgniecioną wątrobiankę i przypraw kminkiem i pieprzem.
Krok 4
Posmaruj farszem , zwiń i zwiąż. Obrany czosnek pokrój i obłóż nim mięso. Piecz około 1, 5 godziny w temperaturze 200 stopniach.
Krok 3
Boczek oczyść i utłucz tłuczkiem. natrzyj Przyprawa do karkówki Knorr.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa do karkówki Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej