
Składniki
1 sztuka
2 łyżki
2 sztuki
1 szczypta
1 opakowanie
null
350 gramów
500 gramów
2 łyżki
20 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotuj bób, schłodź i obierz z łupin.

Krok 2
Posiekaj cebulę, marchew pokrój w kostkę. Na patelni rozgrzej oliwę, dodaj cebulę, marchewkę i smaż do miękkości.

Krok 3
Dodaj groszek, pomidory i duś około 10 minut.

Krok 4
Dodaj bób, karczochy, koperek.

Krok 5
Dopraw rozkruszoną Przyprawą w mini kostkach Czosnek Knorr i pieprzem.


Dobra rada:
Nie gotuj bobu dłużej niż przez 15 minut – inaczej straci on swoje wartości odżywcze i wyjątkowy smak.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDomowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej