Żeberka WUXI my Way przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Żeberka WUXI my Way

Autor: Krzysztof Miasojed

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

2 łyżeczki

1 sztuka

8 sztuk

6 łyżek

1 łyżeczka

2 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Żeberka pokroić na kawałki, po 1 kostce. Wsadzić do garnka

Krok 2

Przygotować sos, dodać do niego ketchup i wszystkie przyprawy. Dokładnie wymieszać i zalać miksturą żeberka. Wstawić na średni płomień na 1,5 h

Krok 3

Podawać z ryżem i surówką z białej kapusty na occie ryżowym

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Żeberka WUXI my Way - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Żeberka WUXI my Way - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Żeberka WUXI my Way - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Żeberka WUXI my Way - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Żeberka WUXI my Way - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Żeberka WUXI my Way - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Żeberka WUXI my Way - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Żeberka WUXI my Way - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej