Tosty z roślinnym mięsem mielonym przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Tosty z roślinnym mięsem mielonym

Autor: Dominika Miecznikowska

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
19 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

1 opakowanie

1 opakowanie

1 sztuka

1 słoik

1 łyżka

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pierwszą kromkę chleba tostowego posmarować majonezem. Na majonez wyłożyć Magic Mince The Vegetarian Butcher.

Krok 2

Następnie położyć plaster sera, pokrojone ogórki kiszone, liść sałaty.

Krok 3

Drugą kromkę chleba posmarować sosem barbecue. Tosty złożyć i zapiekać kilka minut. Idealnie smakują na ciepło jak i na zimno.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tosty z roślinnym mięsem mielonym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tosty z roślinnym mięsem mielonym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tosty z roślinnym mięsem mielonym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tosty z roślinnym mięsem mielonym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tosty z roślinnym mięsem mielonym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tosty z roślinnym mięsem mielonym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tosty z roślinnym mięsem mielonym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Tosty z roślinnym mięsem mielonym - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej